Einde van de Conferentie

Posted on November 1, 2015

Op 31 oktober is LORI-V afgelopen. Het evenement verliep in een geweldige sfeer, met veel interessante voordrachten en veel interactie. Hier zie je het dankwoord van professor Hsien Chung Lee, directeur van het ontvangende instituut.

Daarna gaan we eten en drinken, met veel afscheidstoasts.

Maar lang blijf ik niet, want ik moet de volgende ochtend om vijf uur de taxi halen om op tijd op het vliegveld te zijn. Omdat ik laat was met boeken heb ik een terugreis naar Beijing met tussenstop in Macau.

Op het vliegveld van Taipei zie ik een nieuwe trend (die ongetwijfeld ook naar Europa zal overwaaien): opvouwbare racefietsen.

Hier zie je de landing in Macau, met een stukje van de Zuid-Chinese zee:

Macao ligt ter hoogte van Hanoi en Hongkong. Het was vroeger een Portugese kolonie, en op het vliegveld is dat te merken, want alles is in drie talen: Chinees, Portugees en Engels. Ook is er Douro wijn te koop in de Duty Free Shop. Ik laat dat maar even zitten. Ik gebruik de tussenstop op de luchthaven om met de gratis WIFI connectie mijn blog bij te werken.